SZOLGÁLTATÁSAINK

Tevékenységünk körébe a CAD/CAM szoftverek eladása mellett az oktatás és a szakszerű támogatás is beletartozik, ezzel bővítve partnereink és ügyfeleink tapasztalatait. Az ismeretek, képességek és az ügyesség folyamatos tökéletesítése ma már elengedhetetlen a versenyképesség fenntartására, hiszen csakis a minőségi szolgáltatások szavatolják partnereink üzleti sikereit.

Szoftvereladás

Terveket, műszaki rajzot készítene vagy gyorsan, ugyanakkor hatékonyan szeretne alkatrészeket gyártani? A Discovery és SprutCAM szoftverek az ideális választás.

Oktatás és képzés

Discovery és SprutCAM szoftverek vásárlása után lehetőséget adunk telephelyünkön oktatásra és képzésre, melyek során elsajátíthat rengeteg hasznos funkciót, melyeket a szoftverek kínálnak.

Műszaki támogatás

Ha a szoftverek használata során problémába ütközik, szívesen segítünk Önnek. Tapasztalataink széleskörűek és készséggel adunk tanácsokat. Lépjen velünk kapcsolatba és amint lehetőségünk lesz, visszajelzünk Önnek.

2D/3D CAD adatok konvertálása

Ezt a szolgáltatást azon ügyfeleinknek kínáljuk, akik partnereiktől olyan kiterjesztésű 2D/3D adatokat kapnak, melyeket nem képesek megnyitni.

2D/3D tervezés

Széleskörű megoldásokat kínálunk célszerszámok, célgépek, mérőműszerek tervezéséhez, ehhez a modern Discovery CAD szoftvert használjuk.