SprutCAM 16 (3D CAM)

A SprutCAM szoftver új generációs 3D CAM rendszer, amely a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik a nagy teljesítményű CAM rendszerek piacán.

Erőteljes eszköztára segítségével pontos szerszámpálya szerkeszthető és könnyen áttekinthető, logikusan elrendezett felhasználói felülettel rendelkezik. Több technológiai megoldást nyújt nagyoláshoz, készre megmunkáláshoz és a maradékanyag eltávolításához egyaránt. Könnyed és ugyanakkor precíz programozhatóságot biztosít a CNC gépek programozóinak.

A SprutCAM előnyei:

  • CNC gépek gyors és pontos programozása
  • Megmunkálási szimuláció 3D-ben
  • Forgácsolási optimalizálás
  • 2D/3D CAD rendszerekkel kompatibilis
  • Áttekinthető és logikusan elrendezett felhasználói felület
  • Használata rövid időn belüli elsajátítható
  • Minimális PC konfigurációs igények
  • Ingyenes frissítés a megvásárolt verzión belül
  • Befektetések gyors megtérülése
  • Műszaki támogatás

PRÓBÁLJA KI A TELJES VERZIÓT 15 NAPRA!

SprutCAM TERMÉKEK

Itt találhatja meg a SprutCAM termékek árlistáját. Ezek az árak tartalmazzák a szállítási költségeket és a kiinduló műszaki támogatáson (telepítési segítségen) túl, 1 éves teljes műszaki támogatást biztosítunk. Az árak ÁFA nélkül vannak feltüntetve.

SprutCAM 16 3x Mill Entry + USB hardverkulcs

2D és 3D modellek marására és megmunkálására alkalmas eljárásokat tartalmaz, beleértve a gravírozás lehetőségét. Sokoldalú 2-, 2.5 és 3D CNC megmunkálást biztosít.

árajánlatkérés

SprutCAM 16 3x Mill Advance + USB hardverkulcs

2D és 3D modellek marására és megmunkálására alkalmas eljárásokat tartalmaz, beleértve a gravírozás lehetőségét. Sokoldalú 2-, 2.5 és 3D CNC megmunkálást biztosít.

A SprutCAM 16-es verziója alapértelmezve tartalmazza a következő forgácsolási stratégiakat: HPC, Deep HPC (High Performance Cutting), Morph, Scallop, 3D Helical, Optimized Plane, Complex, 5D surfacing (in 3D mode), Pencil, Corners cleanup.

árajánlatkérés

SprutCAM 16 Lathe + USB hardverkulcs

A SprutCAM 14 Lathe esztergálásra szánt modulus, mely lehetőséget nyújt akár több sokszögeszterga, CNC megmunkáló központ vagy eszterga előnyös irányításához.

árajánlatkérés

SprutCAM 16 Wire EDM + USB hardverkulcs

A SprutCAM 14 többekközt szikrahuzal-forgácsoló modulust is tartalmaz, mind 2-, mind 4-tengelyű stratégiákhoz, többciklusú megmunkáláshoz, kötőhídak teljes támogatásával.

árajánlatkérés 

SprutCAM 16 5x Mill + USB hardverkulcs

5-tengelyes CNC maráshoz és megmunkáláshoz alkalmas modulus.

A SprutCAM 14-es verziója alapértelmezve tartalmazza a következő forgácsolási stratégiakat: HPC, Deep HPC (High Performance Cutting), Morph, Scallop, 3D Helical, Optimized Plane, Complex, 5D surfacing (in 3D mode), Pencil, Corners cleanup.

SprutCAM 16 5D MW

Bővített modulus, nagyon pontos 5-tengelyes maráshoz és megmunkáláshoz.

SprutCAM 16 Robot + USB hardverkulcs

Ipari robotok programozására alkalmas modulus, vágáshoz, maráshoz és egyéb forgácsolási megmunkálásokhoz.

A SprutCAM SZOFTVER ÉRVÉNYESÜLÉSE

Ha többet szeretne megtudni a SprutCAM szoftver funkcióiról, kérjük, olvasson tovább.

2.5-tengelyes marás

A 2.5 tengelyes stratégiákat zsebekből, szigetekből, hornyokból, függőleges falakból, vízszintes síkokból és furatokból álló darabokhoz használjuk. Ilyen tipikus alkatrészek az elektromos készülékházak, vágóbélyegek, matricák. A SprutCAM a nagyoló és simító szerszámpályákat is elkészíti. Hatékony automatikus geometriai felismeréssel rendelkezik. Mindenfajta furat megmunkálását támogatja.

3-tengelyes marás

A 3D marás sajátossága, hogy a szerszám szimultán tud 3 tengely mentén elmozdulni. Az ilyen műveletekhez a SprutCAM-ben szükséges a munkadarab 3D modellje.

Forgótengelyes megmunkálás

A forgótengelyes megmunkálás az olyan összetett felületek kialakítására alkalmas, mint a turbinalapátok, csavarorsók, csigák, vagy vezérműtengelyek, főtengelyek felületei. Széles körben alkalmazzák a repülőgépiparban, autóiparban, olaj- és gáziparban, valamint dekorációs célú és egyéb komplex alkatrészek esetében.

5-tengelyes indexelt

Az 5-tengelyes indexelt megmunkálás lehetővé teszi az összes 2.5- és 3-tengelyes stratégia alkalmazását tetszőleges szög alatt. A 3D modellen alapuló interaktív munkadarab szögbeállítása kizárja a hibákat, leegyszerűsíti és gyorsítja a CNC mérnökök munkáját.

5-tengelyes folyamatos

A SprutCAM folyamatos 5-tengelyes stratégiákkal rendelkezik, és lehetővé teszi a CL fájl készítését bármilyen típusú többtengelyes megmunkáló központra. A CL fájl a gép felépítését figyelembe véve készül, hogy elkerülje az ütközést a megmunkálás során, valamint a koordináta transzformációt is számításba veszi.

Esztergálás

A SprutCAM teljes esztergálási stratégia készlettel rendelkezik tetszőleges komplexitású munkadarabokhoz, minden ismert esztergálási ciklust támogatva. A szerszámpályák a maradékanyag figyelembevételével kerülnek számításra, a köztes modellek beállítása automatikus. A szerszámgép minden vezérelhető eleme a lünettától a munkadarab cserélőig irányítható a programmal.

Esztergaközpontok

A SprutCAM Turn-Mill modulja hatékony metódusokat kínál a többtengelyes esztergaközpontok programozására, beleértve a többfunkciós, hajtott szerszámmal rendelkező valamint ellenorsós gépeket. Egyszerű kezelőfelület az esztergáló modul jellemzőivel a nagyolási, simítási, beszúrási, menetesztergálási és leszúrási műveletek programozásához.

Többfeladatos megmunkálás

A SprutCAM képes többfeladatos ellenorsós esztergaközpontok programozására. Lehetővé teszi több munkadarab különböző szerszámokkal történő szimultán megmunkálását.

Huzalos szikraforgácsolás

A szikraforgácsoló műveletek lehetővé teszik külső és belső kontúrok vágását függőleges vagy döntött huzallal. Rendelkezik 4 tengelyes stratégiákkal automatikus, interaktív és precíz szinkronizációval.

SprutCAM Robot

Egyedülálló közeg az ipari robotok offline programozásához (OLP). Efektív robotikus megmunkálási megoldások gyors számításokhoz, összetett, ütközésmentes 3D mozgások natív 6 kódban vagy több tengelyben (5-6-tengely transzformációja nélkül).